Wat staat er bij jou op het menu voor 2023?
Twee jaar geleden kreeg ik een kookschort cadeau met het logo van RMB Consultancy. Ik was direct verkocht en wist: dit krijgt een vervolg! De reden hiervoor was de tekst die onder het logo stond. Deze woorden herkende ik direct. In de weken rondom het starten van mijn bedrijf in 2020 heb ik een goede fles wijn geopend, pen en papier gepakt en samen met een vriendin alle mogelijke woorden bedacht voor de letters in RMB Consultancy. Eén van de combinatie was Risotto, Mosselen en Bier. Maar of dat nu de basis is voor mijn dienstverlening? Nee, dan beter: Reactie, Motivatie en Beweging en uiteindelijk Resultaatgericht, Mensgericht en Bevlogen en alles wat ertussen zit. Of toch René Marcel Bakker? It is up to you...
Terug naar de vraag wat staat er voor jou op het menu voor 2023? Ik heb mijzelf ook die vraag gesteld. Het makkelijkste antwoord: hetzelfde als vorig jaar: veelzijdige opdrachten met een stabiele basis door een grote opdracht en af en toe een moment van erg hard werken, omdat ik niet altijd makkelijk 'nee' kan zeggen tegen uitdagende problematieken. Na wat weken nadenken, gaat mijn menukaart voor 2023 er iets anders uit zien dan aan het prille begin van vorig jaar.
Als voorgerecht help ik bedrijven bij het verbeteren van hun voedselveiligheid middels een goed resultaatgericht schoonmaakplan, waarbij de basisvoorwaarden in orde zijn. Dit plan kan ik samenstellen, implementeren en evalueren. Helpend om het niveau van kennis over reiniging en desinfectie in de food en pharma te borgen en te vergroten. Ook mijn kennis en ervaring over hygiënisch ontwerp komen hierbij goed van pas.
Als hoofdgerecht dien ik mijn resultaat- en mensgerichte aanpak op. Soms is dit een beetje tegenstrijdig, maar zonder wrijving geen glans. Om maar eens in schoonmaaktermen te spreken. Jezelf kennen, jezelf uitdagen, je zelf tegen komen en dan in de spiegel te kijken. In dit proces sta ik naast je en waar nodig pal achter je, om te te steunen en te zorgen dat als je valt dit gecontroleerd gaat en dat je de volgende keer een andere route kiest, omdat jij weet dat die een beter resultaat geeft. Dus heb je tijdelijk in een projectgroep of operationeel een uitdaging, dan kom ik graag praten.
Tot slot het nagerecht. Of had je een vijf gangenmenu gewenst? Ik ben flexibel, pragmatisch en bevlogen. De laatste letter van RMB. Aan energie geen gebrek. Mijn talent heb ik wel eens beschreven als: een onvoorwaardelijke gever van energie. Niet te vangen voor 1 gat, creatief en soms onverwacht die ene vraag stellen, die niemand durft te stellen. Dit om te komen tot de beste oplossing voor mijn klanten! De gebieden waarin ik mijn werkzaamheden uitvoer zijn veelzijdig binnen de food en pharma.
Veelzijde ingrediënten voor een interessant menu voor 2023. Hulp nodig bij heet samenstellen van jouw menu? Ik laat graag wat inschenken om daarna met je te bespreken wat er op jouw menukaart komt te staan.
Neem gerust contact met mij op via rene@rmb-consulatncy.nl of direct op 06 2013 6745.